Kalendari

Familja Memedi dhe Ramadani presin të pame për nënën

Në lokalet e shoqatës "Sharri" në Romanshorn

 

Familja e Nagip & Emine Memedit nga Rorschacherbergu së bashku me familjen e Lazime & Mumin Ramadanit nga Kradolf,  hapin të pame me rastin e vdekjes së nënës.

E pamja mbahet të shtunën, më 20 maj 2017 prej orës 13.00-23.00 në lokalin e shoqatës Sharri në Romanshorn TG.

Adresa: Kreuzlingerstrasse 43
8590 Romanshorn

 

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit20 Maj 2017
  • Ora13:00
  • LokacioniKreuzlingerstrasse, Romanshorn
  • Data e përfundimit20 Maj 2017 - 23:00