Lajme

Festivali në Kalanë e Prizrenit

Festivali i muzikës “NGOMfest” vjen me edicionin e shtatë, i cili do të organizohet për herë të dytë në kalanë e qytetit të Prizrenit

Në Kosovë mbahen shumë Festivale, sidomos gjatë verës. Mbi 20 festivale organizohen në Kosovë, për të gjitha moshat e për dëshirat e të gjithëve.

Një festival interesant është “NGOMfest”, që mbahet në Kalanë e Prizrenit nga 6 deri më 9 korrik, raporton albinfo.ch.

Festivali i muzikës “NGOMfest” vjen me edicionin e shtatë, i cili do të organizohet për herë të dytë në kalanë e qytetit të Prizrenit.

Gjatë datave 6-9 korrik NGOM-i do të sjellë një program të gjerë muzikor me artistë të huaj dhe vendorë të ndarë në dy skena.

Është zbuluar gjithashtu programit i plotë për këtë festival.

Programi i plotë:

6 Korrik// MAIN STAGE

– P.I.N.T. // MC Kresha& Lyrical Son, Lav’da, Dj.DritOn, DJ Cuba (+ Special Guest) //

– Malik & DJ Stancho (PROMO)

– Semiautomvtic, NS, Kreshnique, DJ Shotts (PROMO) //

6 Korrik// SUNRISE STAGE

– DAGG

– GJENI

7 Korrik// MAIN STAGE

– 505 (PROMO)

– AVE VENUS (PROMO)

– The Laser Rats

– 3:56 am

– FULLSTOP

– Shpat Deda

– Eldoradio

7 Korrik// SUNRISE STAGE

– Lilac (PROMO)

– Nold (PROMO)

– Fatos Çunaku (PROMO)

– MENdar

– Liburn

– Toton

– Leo Lumezi

8 Korrik// MAIN STAGE

– TOMA

– Younion / Panda

– Milton Bradley a.k.a Alien Rain

– Tadeo

8 Korrik// SUNRISE STAGE

– Pumio Space

– Wiggi

https://web.facebook.com/ngomfestival/videos/1383037715124221/