Kalendari

Hapja e ekspozitës “Rrugëtimi i hyjneshave” dhe koncert “Shndërrimet e shpirtit”

 

URACULT CLASSICS
25. MARS 2017
ALTES PFANDHAUS KÖLN
 
18:00 – Hapja e ekspozitës “Rrugëtimi i hyjneshave”
SKULPTORJA: ARJETA MIFTARI
 
19:30 – KONCERT “Shëndërrimet e shpirtit”
FLAKA GORANCI –  Këndim
DESAR SULEJMANI – Piano
 
Mysafir: GRAMOZ GORANCI – Harmonikë