CH-Ballkani

Informatë e rëndësishme rreth procedurave të reja për aplikim për vizë

Nga 3 korriku 2017 Ambasada e Zvicrës do të prezentojë një aplikacion online dhe një portal për rezervim të terminit për viza Shengen.

Aplikantët të cilët kanë për qëllim të aplikojnë për vizë Shengen për të udhëtuar në Zvicër, Francë, Austri apo shtetet e Beneluksit do të kenë qasje në faqen e internetit www.swiss-visa.ch .

Për shkak të futjes së menjëhershme të sistemit të ri, rezervimi i drejtpërdrejtë i termineve për viza pranë Ambasadës do të jetë i mundur vetëm deri më 28 qershor 2017, shkruan albinfo.ch.