Kultura

Isniq : ndërroi jetë aktori shqiptar Skënder Tafaj

Njoftohen të gjithë miqtë, shokët dhe dashamirët se me rastin e ndarjes nga jeta të Babait Skënder Tafaj nga Isniqi, djemtë Malsori dhe Leonisi bashkë me kushërinjtë e dajallarë do të mbajnë një Përkujtim në Asamblenë e komunës së Deqanit në ora 11: 00, dhe që varrimi do të behet nesër me 5 gusht 2017, në ora 16:00 në Fshatin Isniq.

I ndjeri, gjatë rreth 20 viteve të fundit ka jetuar në Zvicër.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit05 Gusht 2017
  • Ora16:00
  • LokacioniIsniq-Deqan
  • Data e përfundimit5 Gusht 2017 - 21:00