Kultura

Jeta dhe vepra e heroit kombëtar

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit06 Maj 2018
  • Ora13:00
  • LokacioniGjenevë
  • Data e përfundimit6 Maj 2018 - 17:00