Fun

Kompania e re do të quhet “Europa EasyJet”

Kompania ajrore “EasyJet” – kompani që operon me kosto të ulët (Low Cost) ka krijuar një kompani të re në Austri për t’u përgatitur për Brexit.

Një njoftimin e parë nga viti i kalua filluan bisedimet me autoritetet rregullatore të Bashkimit Evropian për të lëvizur selia e kompanisë nga Britania e Madhe.

Kompania e re do të quhet “Europa EasyJet”, dhe selinë e saj do të jetë në Vjenë. Kompania e sapo formuar do të mundësojë kompaninë ajrore britanike për të vazhduar me fluturime në Evropë pas Brexit, përcjell albinfo.ch.

Procedura e akreditimit tani ka kaluar dhe kompania shpreson së shpejti të marrin leje.