Kalendari

Manifestim për 17 Shkurtin, në Neuchâtel

Të nderuar bashkatdhetarë-e

Për të festuar 9 vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës, Bashkësia Shqiptare në kantonin e Neuchâtelit, ju fton që të jeni pjesë e kësaj mbrëmje. Ne do të jemi të privilegjuar me ardhjen tuaj. Prezenca e juaj do të na nderojë duke ndarë  gëzimin së bashku në manifestimin qendror që do të  mbahet më:

E Shtunë 18 shkurt 2017 nga ora 18h30

Adresse :

Salle : Maison du Peuple

Rue de la Serre 68

2300 La Chaux-de-Fonds

Në program: artistë të estradës shqiptare, shkolla e vallëzimit « MËRGIMI » në Neuchâtel, si dhe nxënësit e mësimit plotësues shkolla shqipe nga Kantoni i Neuchâtelit

 

 

  • Këngë e valle nga trevat shqiptare

 

  • Kuzhinë shqiptare

 

Mundësisht për çështje organizative na njoftoni për pjesmarrjen tuaj në kët adresë të e-mailit : [email protected]

 

Para së gjithash, të nderuar-a, pranoni përshëndetjet tona nga më të sinqertat.

 

I deleguari i BSHKN-së

 

Belul Bajrami