• Shqip
E Diel 18 Shkurt 2018 Shkarko App..
 • Shqip
menu

WHO’S WHO?

Valjeta Verzivolli

Të gjitha

 Kosova

Mësimdhënësit nga Skenderaj kanë ndjekur një trajnim në Gjermani

Trajnimi përmbante një kualifikim në aspektin e mësimit didaktik dhe praktik në profilin e ndërtimtarisë, duke mësuar nga sistemi dual i Gjermanisë

Mësimdhënës nga Shkolla Profesionale QKM në Skenderaj kanë përfunduar modulin e parë të trajnimit që është mbajtur në shkollën profesionale në Karlsruhe të Gjermanisë.

Trajnimi përmbante një kualifikim në aspektin e mësimit didaktik dhe praktik në profilin e ndërtimtarisë, duke mësuar nga sistemi dual i Gjermanisë. Gjatë vitit të ardhshëm do të zhvillohen edhe trajnime të tjera.

Ky projekt mbështetet nga republika e landit Baden-Württemberg dhe implementohet nga Akademia e Landi dhe në bashkëpunim me shkollat profesionale në Baden- Wüttemberg dhe në koordinim me Konsullatën e Republikës së Kosovës në Stuttgart, shkruan rtklive.com.

Në këtë kontekst vlen të përmendet puna disa mujore e konsujve të Republikës së Kosovës në Stutgard, Besnik Miftaraj dhe Arjan Kashtanjeva.

Reklamë
Reklamë
 • NR. FL NGA STATUSI
 • TK1017Istanbul - AtaturkARRIVED 08:07
 • WK402ZurichARRIVED 08:53
 • GM3224ZurichAPPROACH 08:53
 • EZY4579BerlinSCHEDULED 09:59
 • EZS1187Basel - MulhouseSCHEDULED 09:55
 • ST8656DusseldorfSCHEDULED 10:44
 • NR. FL NGA STATUSI
 • TK1018Istanbul - AtaturkSCHEDULED 09:10
 • WK403ZurichSCHEDULED 09:45
 • GM3225ZurichSCHEDULED 10:05
 • EZY4580BerlinSCHEDULED 10:50
 • EZS1188Basel - MulhouseSCHEDULED 11:00
 • ST3571Basel - MulhouseSCHEDULED 11:35
Prishtina International Airport Adem Jashari