Fun

Mozaiku i Rita Orës me fara, për Rekordin Guiness

Për të realizuar këtë mozaik atij i janë dashur 2 mijë kilogramë fara dhe 11 orë punë. Alkent Pozhegu pretendon të hyjë në Librin e Rekordeve Guinness

Artisti nga Gjakova, Alkent Pozhegu pretendon të thyej edhe një rekord për Guinness, shkruan albinfo.ch.

 

Ai ka përfunduar mozaikun me fytyrën e këngëtares së famshme shqiptare, Rita Ora, dhe ky mozaik është punuar me fara, ka njoftuar ai në “Facebook”.

 

Për të realizuar këtë mozaik atij i janë dashur 2 mijë kilogramë fara, si dhe i janë dashur 11 orë.