Jeta në Zvicër

Një milion vizitorë nëpër pishinat e Cyrihut

Temperaturat e larta në qytetin e Cyrih kanë siguruar rekord vizitorësh nëpër liqenet dhe pishinat e Cyrihut.

Të të dielën mbrëma është raportuar për 1 018 761 vizitorë në pishinat e Cyrihut.

Sipas një komunikate nga qyteti i Cyrihut, një milion vizitorë nuk ka ndodhur të arrihet kaq herët, përcjell albinfo.ch.

Qyteti regjistroi fundjavën më të mirë të këtij sezoni të pishinave: më 27 dhe 28 maj më shumë se 81 000 vizitorë vizituan pishinat e Cyrihut.

Nëse do të kalohet rekordi i vitit 2015 duhet të regjistrohen më shumë se 1.83 milionë vizitorë, varet nga moti.