Kalendari

Njoftim për të pame nga familja Qorri dhe Trena

Njoftohen të gjithë miqtë, bashkëveprimtarët dhe bashkatdhetarët në Zvicër, se të dielën nga ora 9:00 deri në ora 17:00, veprimtari i çështjes kombëtare, Shaban Qorri me djemtë dhe nipin Xhevahir Trena, hapin të pame për vëllaun, Shaqir Qorri nga fshati Rekë e Kaçanikut.

E pamja mbahet në xhaminë e Thunit, në rrugën Rampenstrqp 1, 3600 Thun (shumë afër stacionit të trenit në Thun). Për çdo rast mund të informoheni në numrin e telefonit: Tel: 076 606 65 91

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit15 Janar 2017
  • Ora09:00
  • LokacioniThun
  • Data e përfundimit10 Janar 2017 - 1:00