Opinion

Vlerësim i njëanshëm i gazetës zvicerane rreth “Shqiponjës” së Xhakës dhe Shaqirit

Këtë “analizë” Bingesser e bën njëanshëm dhe pa hetuar asgjë tjetër...
Reklamë