Shkurt.ch

Ora perfekte zvicerane që kushton 1.158.223 dollarë

E njohur si markë zvicerane e orëve “Greubel Forsey”, prezantoi modelin e saj të shkëlqyer “Greubel Forsey Grande Sonnerie”, për të cilën janë dashur më shumë se 11 vjet.

E projektuar dhe e mbuluar me titan, “Greubel Forsey Grande Sonnerie” përmban 935 komponentë, me një diametër prej 43.5 mm.

Çmimi i kësaj ore është 1,158,223 dollarë, dhe çdo vit do të prodhohen vetëm pesë orë të këtilla.