Fotolajmi

Princi George nis ditën e parë të shkollës

Katërvjeçari është duke shkuar në shkollën përgatitore në “Thomas’s Battersea” në Londër. Familja mbretërore do të paguajë 18 mijë funte në vit

Princi George sot ka nisur shkollën, ndërsa nëna e tij, Dukesha e Cambridget, ka humbur ditën e parë të djalit në shkollë. Dukesha raportohet se nuk ishte mirë me shëndet.

Katërvjeçari është duke shkuar në shkollën përgatitore në “Thomas’s Battersea” në Londër. Familja mbretërore do të paguajë 18 mijë funte në vit.

Ky është momenti i parë i veçantë i familjes mbretërore, pak ditë pasi ata njoftuan që çifti Princi William dhe Dukesha Catherine është në pritje të fëmijës së tretë.

Princin George në ditën e parë të shkollës e shoqëroi babai i tij, Williami.