Fun

Rekord botëror: ecje mbi ujë (video)

Samuel Volery nga Zvicra, Tijmen Van Dieren nga Holanda dhe Lukas Irmler nga Gjermania, janë tre djem që kanë shënuar një rekord të ri botëror në ecje teli mbi ujë.

Mënyra se si ata lëviznin mbi tela me një gjakftohtësi të pabesueshme dhe elegancë është e mahnitshme dhe pamjet të lënë pa frymë.
Në fakt, ata arritën të shkojnë 750 metra pa rënë në ujë.

The Zeus Highline from Visual Whiteout on Vimeo.