Kalendari

Rreth flamurit të përbashkuar!

Për nder të Festës së Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë, në Winterthur të Zvicrës do të organizohet një festë e madhe nga Ansambli ‘Trojet’.

Në këtë mbrëmje janë të ftuar shumë këngëtarë, Ansambli ‘Vatra’ dhe Kori Lyra’. Mbrëmja festive është më 25 nëntor.

Festa më e madhe kuq e zi 28 nëntor

Ejani të festojmë së bashku!

“Ansambli “TROJET” nga Winterthuri në Zvicër organizon festë për nder të 28 Nëntorit, ditës së Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë, me një program të pasur kulturor e artistik, me këngë e valle të cilët do të ju bëjnë atmosferë vetëm për ju dhe familjet tuaja, do t’i shijoni edhe ushqimet tradicionale dhe gjithçka do të frymëzojë vetëm shqip.

Ju mirëpresim me respekt

Këshilli Organizativ i Ansamblit “TROJET””, thuhet në njoftimin e kësaj shoqate.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit25 Nëntor 2017
  • Ora19:00
  • Data e përfundimit25 Nëntor 2017 - 23:00