• Shqip
E Premte 20 Korrik 2018 Shkarko App..
 • Shqip
menu

WHO’S WHO?

Ben Kamili

Të gjitha

 Shqipëria

Rruga e Kombit: Do të ketë tarifë të reduktuar për banorët e Kukësit

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri ka thënë se do të ketë tarifë të reduktuar për banorët e Kukësit. Përfitojnë mjetet e transportit publik e përdoruesit e shpeshtë

“Jemi duke negociuar me koncesionarin por njëkohësisht duke u konsultuar edhe me popullatën për të gjetur një zgjidhje për një tarifë të reduktuar për banorët e këtyre zonave, sidomos për transportin publik dhe qytetarët që e përdorim më shpesh rrugën Kukës-Tiranë. Nga ana tjetër, dua të them që kemi filluar edhe me evidentimin e të gjitha mjeteve që janë të targuara në Kukës.

Jemi duke bërë krahasimet me banorët që janë pjesë e këtij komuniteti dhe që i zotërojnë këto mjete, në mënyrë që të trajtohet ajo fashë e njerëzve që preken nga ky koncesion dhe që jetojnë në Qarkun e Kukësit. Është një proces i filluar mirë dhe besoj brenda një periudhe shumë të shkurtër, përpara se të fillojë dhe njëherë funksionimi i pagesave të Toll-it, ne do të kemi një zgjidhje. Besoj do të jetë shumë e pranueshme por njëkohësisht nuk cënon edhe efektivitetin e kontratës, nuk cënon mbarëvajtjen e kontratës për mirëmenaxhimin e kësaj rruge”, nënvizoi Gjiknuri, transmeton TCH.

Ai ka inspektuar kantierin për dublimin e urave në aksin rrugor Kukës-Morinë. Brenda këtij viti, aksi që lidh Kukësin me Morinën, pjesë e Rrugës së Kombit do të jetë i përfunduar me urat e dubluara dhe elementët e sigurisë rrugore.

 

Reklamë
Reklamë
 • NR. FL NGA STATUSI
 • EZS1187Basel - MulhouseARRIVED 16:06
 • ST6074Basel - MulhouseARRIVED 17:17
 • PC345Istanbul - Sabiha GokcenAPPROACH 17:53
 • OTF3544Basel - MulhouseSCHEDULED 19:08
 • WK1410ZurichSCHEDULED 19:04
 • TK1019Istanbul - AtaturkESTIMATED
 • NR. FL NGA STATUSI
 • EW5713StuttgartTAKE OFF 16:24
 • EZS1188Basel - MulhouseTAKE OFF 16:49
 • ST6053DusseldorfSCHEDULED 17:40
 • PC346Istanbul - Sabiha GokcenSCHEDULED 18:30
 • OTF7854MalmoSCHEDULED 19:40
 • WK5411PZurichSCHEDULED 20:10
Prishtina International Airport Adem Jashari