Kultura

SHKSHZ promovon tri vepra letrare në kuadër të “Takimeve të Dhjetorit”

Shoqata e Krijuesve Shqiptarë në Zvicër, organizon takimet e dyta tradicionale të Dhjetorit. Në Takimet e sivjetme, që do të mbahen më 25.12.2016 nga ora 15:00 në Qendrën Kulturore Shqiptare në Zürich, do të përurohen librat më të rinj të Miradije Maliqit, Gëzim Ajgerajt dhe Dan Kosumit.
Në fund do të mbahet edhe një Orë Letrare e krijuesve pjesëmarrës…
Adresa: Eugen Huber Strasse 19 A, 8048 Zürich.
Ftojmë të marrin pjesë të gjithë të interesuarit, të cilët do ta bëjnë më madhështor këtë manifestim kulturor-artistik.
Në fund do të shtrohet një Apèro.
Po ashtu do të bëhet përcaktimi i kohës së mbajtjes së Kuvendit të SHKSHZ lidhur me zgjedhjet në SHKSHZ.
Ju mirëpresim!

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit25 Dhjetor 2016
  • Ora15:00
  • LokacioniCyrih (QKK)
  • Data e përfundimit23 Dhjetor 2016 - 12:00