Albinfo.tv

Si ta mësoni një gjuhë të huaj?

MatthewJulden flet 9 gjuhë të huaja dhe i kupton 10 të tjera.
Ai lehtësisht kalon nga një gjuhë në një tjetër gjuhë të huaj dhe nuk mund ta vëreni se është britanik.
Nëse ju mendoni se është e vështirë të zotëroni dy gjuhë të huaja, ndiqni këshillat e britanikut.
Sipas tij, duhet të ketë një qëllim të qartë pse duhet të mësoni një gjuhë të huaj. Nëse nuk e keni motivimin, pas një kohë do ta braktisni, përcjell albinfo.ch.
Për të mësuar gjuhën duhet të investoni përpjekje maksimale.
Nëse jeni duke mësuar gjuhën, e përdorin atë çdo ditë dhe gjatë gjithë ditës.
Atë që ne mësojmë, duhet ta ushtrojmë nëpërmjet shkrimit të e-maileve, duke dëgjuar muzikë, shikuar një film, etj.
Avantazhi më i madh i gjuhës është komunikimi me njerëzit e tjerë.
Qëllimi i njohjes së një gjuhe është për ta praktikuar. Nuk është patjetër të shkoni jashtë shtetit, por mund të vizitoni në një restorant grek dhe të porositni ushqim në greqisht.

Gjuha mund të mësohet në mënyrë krijuese, për shembull, duke shkruar këngë.