Fun

Sipas Blick: “10 këngët që të gjithë shqiptarët i dinë”

Shqipëria dhe Kosova kanë një gjuhë, mentalitet dhe kanë shumë lidhje njëra me tjetrën. Ja dhjetë këngët më të mira shqiptare

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama theu një tabu. Për herë të parë, ish-basketbollisti i Përfaqësueses së Shqipërisë dhe politikani i njohur, foli për një bashkim të mundshëm me Kosovën, shkruan ‘Blick’.

Nuk dihet nëse kjo deklaratë e tij lidhet për të fituar vota për zgjedhjet e ardhshme parlamentare që zhvillohen më 18 qershor, përcjell albinfo.ch.

Megjithatë, një fakt është i pamohueshëm, pasi dy vendet flasin të njëjtën gjuhë, kanë të njëjtin mentalitet dhe festojnë së bashku.

Ja dhjetë këngët më të mira shqiptare:

  1. Himni kombëtar

https://www.youtube.com/watch?v=F6UHPrbUT1A

 

  1. Elvana Gjata, Flori & Mentor Haziri – Xhamadina vija vija

https://www.youtube.com/watch?v=T7YsvWJwf2g

 

  1. Gëzim Nika – Shqiperi o Nana ime

https://www.youtube.com/watch?v=WBVB7SBxVv4

 

  1. Shkurte Fejza – Mora fjalë

https://www.youtube.com/watch?v=CBBOtITApwg

 

  1. Arif Vladi – Hajredin Pasha

https://www.youtube.com/watch?v=8z8pNHvBWI8

 

  1. Elvana Gjata ft. Flori – Kuq e zi je ti

https://www.youtube.com/watch?v=7s8pMXrNDtY

 

  1. Elveda Rumeli – Jarnana

https://www.youtube.com/watch?v=dj2naolMBoQ

 

  1. Bedri Islami – Gocë Pejane

https://www.youtube.com/watch?v=_WnrZPSkwb8

 

  1. Shpat Kasapi – Valle Kosovare

https://www.youtube.com/watch?v=kZfk8FoQv9Y

 

  1. Elita 5 – Çka më ka syri

https://www.youtube.com/watch?v=ZMM6kEho22U