Dizajnerët, me protestë, e kundërshtojnë logon e FFK-së

Protestuesve arsye u kanë dhënë sekretari i FFK-së, Eroll Salihu dhe...
Reklamë

 Futboll

 Karate

 Boks dhe mundje

 Të tjera