Sporti

Superliga e Zvicrës, e 13-ta në Evropë

 

Sipas renditjes së UEFA-s në bazë të suksesit të ekipeve, Superliga e Zvicrës renditet në vendin e 13-të, shkruan albinfo.ch.

Ky sukses bazohet në paraqitjet e skuadrave në garat evropiane. Zvicra edhe më herët ishte në këtë pozitë dhe nuk ka ndryshuar në renditje.

Në vendin e parë është liga e Spanjës, e ndjekur nga Gjermania, Anglia dhe Gjermania.

Në vendin e 38-të ndodhet Shqipëria, kurse Maqedonia e 40-ta. Kosova ndodhet në vendin e 53-ta.