Kalendari

Shqip: Tryezë e Rrumbullakët: Fetë dhe Ligji Civil

Sonte në ora 19:00, L'Arzillier, Maison du dialogue, ka kënaqësinë t'ju ftojë në një tryezë të rrumbullakët me temën "Fetë dhe Ligji Civil"

Platforma Albinfo.ch është partnere e këtij evenimenti.

Të ftuar në debat :

Béatrice Métraux, Këhilltare e Shtetit në Kantonin Vaud, Antoine Reymond, Prift i Kishës Evangjeke të Rrethit Vaud, Lionel Elkhaim, Rabbin i Kominutetit Izraelit i Lozanës dhe kantonit Vaud, Bashkim Iseni, Ligjërues në Universitetin e Fribourg-ut dhe Drejtor i Platformës Albinfo.ch, Mostafa Brahami, Imam dhe Doktor në Ekonomi,  Yves Nidegger, Këshilltar nacional UDC-SVP dhe Avokat

Adresa ku mbahet debati: l’Arzillier, Rumine 62, 1005 Lausanne.