Të tjera

Top 100 golat e vitit 2016

Shikoni 100 golat më të mirë në vitin 2016. Në mesin e tyre është renditur edhe ai i Xherdan Shaqirit, i shënuar në Kampionatin Evropian në barazimin 1:1 të Zvicrës dhe Polonisë.