E-Diaspora

Tubim përkujtimor për Agron Bajramin

Më 6 prill mbahet tubimi komemorativ kushtuar valltarit, koreografit, piktorit dhe atdhetarit Agron Bajrami, i cili kohë më parë u nda nga jeta.

Tubimi, i organizuar nga Shkolla Shqiptare e e Vallëzimit “Shota” në Zvicër, mbahet në Winterhur, Kantoni i Cyrihut dhe fillon në orën 19.00.