Në Japoni bakshishi është fyerje

“Bakshishi” në botë: Sa është përqindja në Kosovë e Shqipëri dhe sa në Zvicër e SHBA?

Blogu i udhëtimit e turizmit „Sonnenklar.tv“ ka analizuar për “Bild.de” bakshishet...
Reklamë