Sporti

Turnir madhështor nga Besa e St. Gallenit

Në këtë turne janë të ftuara të gjitha klubet shqiptare që veprojnë në Zvicër. Turneu organizohet me rastin e 25 vjetorit të themelimit të FC Besa nga St. Gallen

Skuadra shqiptare, Besa nga Saint Gallen do të organizojë një turnir madhështor në futboll. Ky turne organizohet me rastin e 25 vjetorit të themelimit të kësaj skuadre, shkruan albinfo.ch.

“Ekipi FC Besa nga St. Gallen këtë vit më 24 qershor, organizon një turnir madhështor futbolli me rastin e 25 vjetorit të krijimit të klubit dhe kemi nderin që të ftojnë të gjitha klubet shqiptare në Zvicër.

Përveç kësaj, njëkohësisht do të zhvillohet edhe kupa Unioni 2017, e cila do të organizohet gjithashtu nga ekipi FC Besa St.Gallen. Në javët e ardhshme do të publikojmë informacione tjera”, thuhet në njoftimin e skuadrës shqiptare në “Facebook”.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit24 Qershor 2017
  • Ora12:00
  • Data e përfundimit24 Qershor 2017 - 20:00