Kalendari

Vetëvendosje, tubime me bashkatdhetarë në Zvicër

Këtë fundjavë Qendra e Lëvizja VETËVENDOSJE! në Zvicër, organizon tubime me bashkatdhetarë në Lausanne, Bulle (FR) dhe Bernë.

16730318_726431400859346_632343551857272684_n

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit18 Shkurt 2017
  • Ora18:00
  • Data e përfundimit18 Shkurt 2017 - 20:00