Shkurt.ch

Zviceranët i pëlqejnë udhëtimet

Më shumë se 80 për qind e shtetasve zviceranë marrin një udhëtim privat tri ose më shumë net së paku një herë në vit.

Ky është rezultat i një studimi nga “Allianz Global Assistance Switzerland”, përcjell albinfo.ch.

Gati gjysma e të anketuarve thanë se kishin frikë nga trazirat dhe terrorizmi i mundshëm.

Trendi drejt udhëtimit individual vazhdon dhe pjesa e rezervimeve për të paktën dy muaj përpara u rrit nga 46 në 50 për qind.