Нumb jetën mërgimtari, ra nga çatia e рallatit ku рo punonte

Rapoetohet se një punëtor shqiptar ka humbur jetën në mënyrë tragjike në Itali. 40-vjeçari banues në Casale, ra nga çatia e pallatit ku po punonte, përcjell albinfo.ch. Menjëherë iu dha ndihma e parë dhe u transportua në spital, ku më pas ndërroi edhe jetë.