18-vjeçari shqiptar që frymëzoi britanikët me historinë e tij, rrezikon dëbimin

Rasti i 18-vjeçarit me origjinë shqiptare ka tërhequr vëmendjen e faqes së huaj britanike, Metro Uk, pas një fëmijërie të vështirë, tashmë rrezikon të dëbohet dhe nga vendi ku iu ofrua mundësia të kishte një shtëpi të re