Kalendari

20 Nëntori – Dita Ndërkombëtare e të Drejtave te Fëmijeve

Shoqata Swiss Albania Event së bashku me Shoqatën Dona ju ftojnë në ambientet e Globlivres Renens të kalojmë bashkë këtë ditë dhe të bashkëbisedojmë rreth edukimit të fëmijëve dhe preokupimeve të prindërve sot. Edukimi është vlerë primare dhe e drejtë e secilit fëmijë. Andaj ejani të shtjellojmë temën mbi edukimin dhe te drejtat e tyre.

Për pjesëmarrjen tuaj na kontaktoni:

[email protected] / +41786415058.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit20 Nëntor 2019
  • Ora16:00
  • LokacioniRenens Vaud
  • Data e përfundimit20 Nëntor 2019 - 18:00