E-Diaspora

28 piktura, 11 poezi, 1912 zanore

Konsullata e Republikës së Kosovës në Cyrih, në bashkëpuinim me Shoqatën e Krijuesve Shqiptarë të Zvicrës ju fton në manifestimin kushtuar 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit dhe të Pavarësisë së Shqipërisë.

28 piktura, 11 poezi, 1912 zanore mban titullin aktiviteti .

Në këtë ngjarje festive që mbahet më 28 Nëntor në Glattbrugg (Cyrih) me fillim në orën 17.00 do të ketë: lexim poezish, këngë dhe ekspozitë


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI