4 vjet burgim për kosovarin, “mbretin” e falsifikuesve të pasaportave

Kosovari nga Schneverdingen-i (me pseudonimin “Ambasadori”) ka siguruar leje qëndrimi false, patentë shofer si dhe vula kontrolli për pasaporta të huaja