Kalendari

Alba Motorsport organizon Biker Party

Klubi Motorsitik Alba Motorsport organizon me 1 shtator 2018 Biker-Party. Ne kete event motoristik janë të ftuar të gjithë motoristët dhe adhuruesit e këtij sporti.

Të shtunën me 1 shtator 2018 Alba Motorsport  ju pret në Rheinach orej orës 15.00  me rokëret Flamur Lokaj dhe Genci Treni-Gega.