Kalendari

„TROJET“, festë për 11-vjetorin e  Pavarësisë së Kosovës

Të dashur bashkatdhetarë ejani të festojmë së bashku !

Ansambli „TROJET“ Winterthur ju fton të festojmë së bashku 11-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës , me program të pasur kulturorë e artistik me këngë, valle dhe recitime.

Koncerti do të mbahet me datën 16.02.2019 prej orës 19:00 në Hotel Zentrum Töss, Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur.

Ejani të festojmë së bashku në Winterthur!

Ansambli „TROJET“ Winterthur


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI