Kalendari

Ansambli ‘Trojet’ fton bashkatdhetarët në Festën e 17 shkurtit

Ansambli „TROJET“ në Winterthur ka ftuar gjithë bashkatdhetarët të bashkohen në Festën e 17 Shkurtit – Ditës së Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës

“Eventi përmban program të përzgjedhur artistik me kënge, valle, recitim-monolog ,përveç muzikës dhe valleve tradicionale, do të ketë gjithashtu ushqime të njohura tradicionale. Ju lutemi të ndani këtë ftesë me miqtë, familjarët, dhe të gjithë ata që dëshironi të merrni pjesë në këtë mbrëmje të jashtëzakonshme.”,  thuhet në njoftim.

Ju presim me padurim më 17 Shkurt 2024!

Ansamblit „TROJET“ Winterthur

Zeqë Gashi – Kryetar

Tel. 0788906386

[email protected]

Home

 


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit17 Shkurt 2024
  • Ora19:00
  • LokacioniZentrum Töss
  • Data e përfundimit17 Shkurt 2024 - 22:00