Lajme

Ansambli “Trojet”, me koncert për Pavarësinë e Kosovës, në Wintertur

Ansambli “Trojet” nga Winterthur-i  organizon një koncert të veçantë për të celebruar Ditën e Pavarësisë së Kosovës. Ky koncert do të jetë një gëzim i vërtetë për të gjithë ata që duan të festojnë dhe të ndjehen krenarë për vendin e tyre.

Përveç muzikës dhe valleve tradicionale, do të ketë gjithashtu ushqime të njohura të vendit.

Nëse jeni duke kërkuar një mënyre për të festuar pavarësinë e Kosovës, atëherë mos humbisni këtë mundësi për të përjetuar një natë të bukur me muzikë, valle dhe ushqime të shijshme!