Të tjera

APLIKONI PËR KAMPIN NDËRKOMBËTAR TË AVENTURËS!

OJQ TOKA, e cila po organizon këtë verë Kampin Ndërkombëtar të Aventurës, i cili do të mbahet në Prizren, Kosovë, ju fton të merrni pjesë në aventurën e paharrueshme të shkëmbimit kulturor dhe zhvillimit personal. Ata kanë përgatitur një agjendë argëtuese aktivitetesh për të bërë kohën tuaj në Kosovë vërtet të paharrueshme.

 

Çfarë është Kampi Ndërkombëtar i Aventurave?

Ky kamp është një shkëmbim mes kulturash, ku secili pjesëmarrës është një pjesë unike që kontribuon në mozaikun tonë. Ne do të jemi së bashku nga 23 deri më 30 korrik. Ju do ta mbushni aventurën tuaj me muzikë, kulturë, natyrë, lojëra dhe më shumë. Ne nuk do t’ju lëmë të shkoni në shtëpi pa ndotur duart – me ndihmën e stafit të TOKA-s dhe pjesëmarrësve të tjerë, ju do të krijoni diçka nga e para!

Kush mund të aplikojë?

TOKA fton pjesëmarrës ndërkombëtarë të moshës 15-18 vjeç që të aplikojnë për Kampin Ndërkombëtar të Aventurave, nga kudo në botë. Për të qenë pjesë e Kampit, ju do të paguani një shumë simbolike.

Aplikoni tani përmes këtij LINKU. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem kontaktoni në [email protected].

Mezi po presim që 8 ditë t’i kaloni në vendlindjen tuaj duke mësuar mbi kulturën dhe rrënjët tuaja.

Këtë verë, TOKA do të pranojë pjesëmarrës ndërkombëtarë nga të gjitha anët e botës në Kampin Ndërkombëtar të Aventurës.

Ju do të kaloni një aventurë të paharrueshme, të mbushur me muzikë, kulturë, natyrë, lojëra dhe më shumë.

Çfarë duhet të dini?

Datat e kampit janë nga 23 deri më 30 korrik;

Mosha është 15-18 vjeç;

Gjuha e kampit është në anglisht;

Lokacioni i kampit është në Prizren, Kosovë;

Pjesëmarrja në kamp është me një pagesë simbolike!

Për pyetje kontaktoni në [email protected]

Aplikoni https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqlJ5HIicmL5AhB-hlSGfB1rmizMk_b-jIOmkCD11P3Ne1tw/viewform

Thirrja është e hapur vetëm për pjesëmarrësit ndërkombëtarë dhe të diasporës – ftoni shoqërinë, familjarët tuaj për një përvojë të paharrueshme!


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit29 Maj 2024
  • Ora09:00
  • LokacioniKosovë
  • Data e përfundimit20 Korrik 2024 - 9:00