AUTOTECH

“Apple” tejkalon Zvicrën në shitjet e orëve

Apple” tejkalon Zvicrën në shitjen e orëve në tremujorin e fundit të vitit 2017, shkruan albinfo.ch.

Statistikat tregojnë se “Apple Watch” shiti më shumë orë se të gjitha markat zvicerane së bashku. Ky është një sukses i madh për kompaninë, nëse marrim parasysh markat “Roleks” dhe “Swatch”.

Në periudhën e treguar ata shiten rreth tetë milionë orë, e në total në vitin 2017 rreth 18 milionë.