AUTOTECH

Apple tregon 20 aplikacionet më të shkarkuara të vitit 2017

pple ka shpalosur listën e aplikacioneve më të shkarkuara nga App Store në vitin 2017.

Snapchat edhe pse ka përjetuar rënie të të hyrave dhe përdoruesve, në Apple mbetet aplikacioni i dytë më së shumti i shkarkuar.

I pari mbetet “Bitmoji”, që nuk konsiderohet befasi pas rritjes së madhe që përjetoi vitin e fundit, transmeton Albinfo.ch.

Padyshim ndër aplikacionet më të shkarkuara mbesin Facebooku, Instagrami, Youtube e Messengeri.

Këto janë 20 aplikacionet më të shkarkuara, sipas Apple:

1.       Bitmoji

2.      Snapchat

3.       YouTube

4.      Messenger

5.       Instagram

6.      Facebook

7.       Google Maps

8.      Netflix

9.      Spotify

10.     Uber

11.     Gmail

12.     Pandora Music

13.     Amazon

14.     WhatsApp

15.     Wish

16.     Twitter

17.     SoundCloud

18.     Google Chrome

19.     Waze

20.    Lyft