Arrestohen 5 shqiptarë me pasaporta false në aeroportin e Majorkës

Të arrestuarit, që kishin për qëllim të fluturonin pastaj në Britaninë e Madhe kishin përdorur pasaporta false, greke, polake, daneze dhe kroate