Artistet kosovare, Agona Shporta e Tringa Sadiku, më 2 maj, me koncert në Cyrih

Agona Shporta dhe Tringa Sadiku do të shpalosin para publikut në Cyrih përpunime këngësh së folkut të Kosovës e Shqipërisë. Ngjarja, e cila mbahet më 2 maj, duke nisur nga ora 21:10 vjen pas rikthimit të bashkëpunimit mes dyshes së artisteve. Koncerti vjen në kuadër të festivalit “Kino Kosova” që mbahet nga 2-5 maj në … Continue reading Artistet kosovare, Agona Shporta e Tringa Sadiku, më 2 maj, me koncert në Cyrih