As 27 vjet qëndrimi, as martesa me zviceranen nuk e shpëtojnë kosovarin nga dëbimi

Kosovari është dënuar gjithsej 16 herë në Zvicër, konstaton Gjykata Federale. Ndonëse disa nga shkeljet janë të hershme në kohë dhe ato duhej të ishin vjetërsuar (parashkruar), edhe ato e rëndojnë tani gjendjen e tij