Aurora, një zë i shqiptarëve në Suedi

Aurora Pirraku-Eriskon u shkollua në Suedi dhe arriti suksese të jashtëzakonshme për një shqiptare nga Kosova. Ajo është kandidate për Parlamentin Suedez