Avni Orllati zgjidhet “Sipërmarrësi i vitit 2020” në fushën e ndërtimit, në Zvicër

Nga 15 finalistët,  juria ka zgjedhur pesë fitues, në pesë sektorë të ndryshëm të biznesit, në nivel të Zvicrës. Në mesin e tyre është edhe bashkatdhetari ynë, Avni Orllati, themelues dhe pronar i kompanisë ndërtimore “Groupe Orllati”