Bashkatdhetarëve u kërkohet shmangia e kalimit nëpër Serbi

Pas zhvillimeve të fundit me ç’rast Serbia arrestoi 3 pjesëtarë të Policisë së Kosovës, Mininistria e Jashtme e Kosovës u ka bërë thirrje shtetasve kosovarë që të shmangin kalimin nëpër Serbi, transmeton albinfo.ch. “Të gjithë bashkatdhetarët dhe qytetarët që janë në lëvizje njoftohen të shfrytëzojnë pika të tjera kufitare për qarkullim deri në një informim … Continue reading Bashkatdhetarëve u kërkohet shmangia e kalimit nëpër Serbi