E-Diaspora

Bashkëbisedim i Albin Kurtit me politikanin zviceran, Cedric Wermuth

Tema e bashkëbisedimit do të jetë: Rëndësia e pjesëmarrjes në proceset demokratike.

Lëvizja Vetëvendosje njofton se këtë të shtunë, më 7 shtator, në Aarau, Kantoni Aargau të Zvicrës, do të zhvillohet një bashkëbisedim në mes të Albin Kurtit, kreut të Lëvizjes Vetëvendosje dhe politikanit të njohur zviceran, deputet i Partisë Socialdemokrate në Parlamentin Nacional, Cedric Wermuth.

Tema e bashkëbisedimit do të jetë: Rëndësia e pjesëmarrjes në proceset demokratike.

Bëhet e ditur se me këtë rast të interesuarit mund të bëjnë regjistrimin e tyre për të marrë pjesë në zgjedhje.

Aktiviteti mbahet me fillim në orën 19.30, në Aeschbachweg 6, 5000, Aarau.