Bastisje në Lajpcig, arrestohen shqiptarët

Rreth 80 forca policore të Saksonisë kanë kontrolluar apartamente nëpër qytete të ndryshme, mes tjerash edhe Lajpcigun. Nga bastisjet janë sekuestruar materiale të vlefshme dhe janë kapur shtatë persona ilegalë.